Boeken websites

Bekijk ook eens een aantal andere goede websites waar je nog meer goede boeken kan vinden om te lezen.

BesteJeugdboeken.com

Beste Jeugdboeken heeft uitgebreide lijsten met de beste jeugdboeken van 2018 tot 2020 en de beste jeugdboeken ooit als je op zoek bent naar een nieuw jeugdboek om te lezen. Een goede mix van de klassiekers in het genre met de beste nieuwe spannende boeken. We hebben ook top 10 lijsten met de beste jeugdboeken voor 12 tot 15 jaar en jeugdboeken vanaf 15 jaar; en een lijst met jeugdboeken die worden verwacht, als je eens wil kijken wat er binnenkort wordt uitgebracht. Bijkomende thematische lijsten zijn onder andere een top 10 van Young Adult fantasyboekenjeugdthrillers, de beste Young Adult series en nog veel meer. Elke lijst krijgt regelmatig updates van nieuwe boeken.

BesteFantasyBoeken.com

Een website gewijd aan de beste fantasy boeken van het moment. Met lijsten van de beste fantasy boeken series en de beste Young Adult fantasy boeken voor de jeugd. Een echt paradijs voor fantasy liefhebbers. Erg populair op de website is de lijst met fantasy boeken voor Harry potter fans. In die lijst krijg je boeken die doen denken aan het Harry Potter universum of die qua sfeer of thematiek daarbij aanleunen.

BesteKinderboeken.com

Een website met de bekendste en beste kinderboeken voor 0 tot 12 jarigen met lijsten van kinderboeken per leeftijd om makkelijk boeken te vinden voor de juiste leeftijdsgroep. Dit maakt het mogelijk om snel goede kinderboeken te vinden die je kan cadeau doen aan je kind of kleinkind.

SpannendeBoeken.com

Spannende Boeken is een website die gericht is op de beste spannende boeken en thrillers. De belangrijkste lijst is de lijst met de beste thrillers van 2020, maar ook voor vorig jaar hebben we een lijst van beste thrillers van 2019. Daarnaast heb je er ook nog allerlei lijsten zoals thrillers met seriemoordenaars, Scandinavische thrillers, thrillers in Detective & Mysterie en nog veel meer. Voor de liefhebbers zijn er ook top tiens van de beste psychologische en literaire thrillers. Erg populair op de site is de lijst met jeugdthrillers met bijvoorbeeld boeken van Mel Wallis de Vries, John Grisham en Cis Meijer.

BesteBoeken.be

BesteBoeken.be is een website waar je allerlei goede boeken kan vinden om te lezen in allerlei verschillende genres. De website bevat zo bijvoorbeeld lijsten met de beste science fiction boeken, beste fantasy boeken, beste horror boeken en beste spannende boeken. Daarnaast vind je er ook de beste historische romans en goede romans en biografieën. Er staan ondertussen meer dan 130 verschillende boereviews op BesteBoeken.be en er worden voortuderend nieuwe boeken aanraders toegevoegd, dus het loont zeker de moeite om eens te gaan kijken op de website.

Sciencefictionboeken.com

Op Science Fiction Boeken kan je de beste science fiction boeken vinden. Er zijn ook top 10 lijsten te vinden van de beste science fiction boeken series en de beste science fiction boeken jeugd. Voor de liefhebbers van fantasy boeken hebben we ook een lijst van de beste science fiction boeken voor fantasy fans met onder andere de Duin boeken van Frank Herbert en de Hyperion boeken van Dan Simmons.

Horrorboeken.com

Een website gewijd aan de beste horror boeken ooit. Daarnaast heb je nog een top 10 van beste horror boeken jeugd en een beperktere lijst van de beste horror boeken series. Genoeg steengoede horror boeken om uit te kiezen dus als je van het horror genre houdt. De nieuwste lijst op de website is de lijst met horror boeken voor fantasy fans, met onder andere enkele boeken van Stephen King zoals het uitstekende De Beproeving.

Boekentips.com

Boekentips.com  is een goede plek om nieuwe boeken te ontdekken. De site is nog in opbouw maar je kan er al verschillende interessante lijsten van boeken aanraders terugvinden. Onder andere lijstjes van de best verkochte boeken en romans van 2020, zowel van Nederland als België. Recente lijsten zijn lijsten van de beste horror boeken ooit, beste oorlogsboeken ooit en de beste kookboeken van 2019 en daarvoor. De site is ook gekoppeld aan bol.com waardoor je hun uitgebreide cataloog kan raadplegen op boekentips.com zelf.

Bestekookboeken.com

Op zoek naar goede kookboeken? Op Bestekookboeken.com vind je de beste kookboeken 2020 naast nog veel andere. Wil je graag op een verantwoorde manier diëten dan heb je er ook een rubriek met de beste dieet kookboeken gezond en makkelijk afvallen. Misschien is het beste dieet wel een dieet waarbij je gewoon lekker en gezond eet en op een verantwoorde manier langzaamaan vermagert. Ondertussen staan er ook de nieuwe en beste kookboeken van 2019 op de website en populaire vegetarische kookboeken, vegan kookboekenbarbecue kookboeken of kookboeken om lekker te gaan bakken. De website bestaat al langer dan 4 jaar waardoor er nu al een aardig totaal van boeken op te vinden is, zo'n 250 in totaal.

Andere websites

Op Muziektips.com vind je de beste muziek cd's van het moment in verschillende genres als pop en rock. Je vindt er ook lijsten met het beste speelgoed en de beste games.

Op De Top 10 lijstjes vind je allerlei top tiens die leuk zijn om te lezen.